Home Fantani arteziene din piatra
Fantani arteziene din piatra
Fantana arteziana din Piatra PDF Imprimare Email
Fantani arteziene din piatra
Scris de mihaela86   
Vineri, 17 Iunie 2011 13:59
O fantana arteziana din piatra are multe avantaje pe termen lung. Piatra se presupune a fi un material natural puternic, de aceea este foarte frecvent utilizata intr-o varietate de proiecte arhitecturale. Aceste fantani arteziene din piatra sunt puternice si durabile in timp, ele pot avea si sute de ani. Fantana arteziana de piatra se intretine usor si nu este plictisitoare vizual. Mai mult, fantana arteziana din piatra devine mai frumoasa in timp, deoarece piatra isi poate schimba culoarea dupa un timp si se imbina cu natura.

Fantana arteziana din piatra este de obicei folosita pentru decorarea parcurilor si gradinilor pentru ca rezista mai mult la schimbarile climatice.

Arhitectii recomanda inlocuirea statuilor din gradina cu fantani arteziene de gradina din piatra deoarece ar adauga rapid dimensiune si miscare in gradina. Fantana arteziana din piatra se potriveste cu orice alt element de decor din gradina: felinare de piatra, alei, pasarele, poduri si podete. Singura operatie de service necesara pentru acest tip de fantana este pompa de apa care transporta topogane care trebuie curatate pentru fluxul usor de apa din intreaga fantana. Pentru a fi si mai aproape de natura arhitectii monteaza adesea pe fantanile arteziene din piatra o „baie pentru pasari”. Aceasta reprezinta practic un colector de apa, ca o farfurie plata, unde pasarile mici pot bea apa si se pot racori. De obicei acest colector de apa este amplasat in partea de sus a fantanii arteziene pentru ca animalele sa nu ajunga. Intregul spatiu devine mai viu si mai vesel doar prin fantana arteziana de piatra.

In cazul unor fantani arteziene din piatra locatia este foarte importanta. Amplasata in centrul gradinii sau a parcului va atrage toate privirile. In plus va oferi relaxare si calm in intreaga locatie. aceste fantani arteziene din piatra sunt la fel de aspectoase ca si acele fantani arteziene din marmura.
 


Sondaje

Fantanile arteziene sunt doar de decor?
 

Vizitatori Online

Avem 4 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com