Home Fantani arteziene preturi
Fantani arteziene preturi
Fantani arteziene preturi PDF Imprimare Email
Fantani arteziene preturi
Scris de mihaela86   
Vineri, 17 Iunie 2011 14:02
Fantanile arteziene decorative sunt asociate cu frumusetea si prestigiul. Apa care tasneste din fantana arteziana poate adauga un lux si eleganta unei case obisnuite. La fel si in cazul fantanilor arteziene de exterior, de gradina. Multi cred ca aceste fantani arteziene de gradina de exterior sunt foarte costisitoare. Acest lucru nu este adevarat in totalitate. Exista fantani arteziene decorative care au preturi accesibile.
Sunt fantani arteziene care costa pana in 500 de lei. Fantanile arteziene sunt fabricate din piatra, fibra de sticla, metal (precum otel sau cupru) si lemn. Preturile variaza in functie de ornamentele pe care fantana arteziana le are. Fantanile arteziene foarte mari si foarte inalte pot avea preturi 1000-5000 lei. Mai sunt si fantanile arteziene realizate de designeri si arhitecti cunoscuti care au preturi foarte mari.

O fantana arteziana de interior sau de gradina poate ridica mult valoarea casei. O fantana arteziana ridica mult din valoarea casei. Astfel, chiar si o fantana arteziana ieftina poate aduce un beneficiu proprietarului daca aceasta urmeaza sa vanda sau sa inchirieze locuinta. Pe piata exista o multime de fantani arteziene decorative. Exista fantani de interior si de exterior. Mai sunt si fantanile de perete, fantanile de podea, dar si cascadele.Toate acestea au preturi diferite. Exista si fantani in stiluri traditionale europene, stiluri asiatice sau cele care amintesc de perioada renascentista. Preturile difera si in functie de locatie pentru care sunt construite fantanile arteziene. O fantana de birou, cu logo-ul firmei va fi mai scumpa decat una de apartament. De asemenea o fantana arteziana special creata pentru restaurante va fi mai costisitoare decat o una pentru locuinta sau pentru gradini si curti interioare.

Cele mai multe fantani decorative functioneaza cu ajutorul unei pompe. Aceasta inseamna ca fantana arteziana trebuie umpluta o singura data, iar apa va recircula in intreaga fantana. Apa nu trebuie schimbata decat foarte rar, ceea ce micsoreaza atat costurile, cat si munca. Fantanile arteziene de interior sunt usor de curatat si de spalat si nu necesita angajarea unui specialist. Sunt o investitie de viitor si pentru ca au o durata de viata foarte mare. Majoritatea sunt facute din materiale solide, precum piatra, care rezista in timp.

Majoritatea preturilor de modele de fantani arteziene nu includ si costurile de instalare. Deci, pretul intreg al fantanii arteziene va creste fata de cel initial. Cu cat fantana este mai mare, cu atat este mai greu de transportat si de instalat. O fantana arteziana de interior, de dimensiuni reduse are si un pret mic, se transporta si se monteaza repede si usor. Unele dintre fantanile arteziene sunt atat usor de instalat, incat nu e nevoie de ajutorul unei echipe de instalare sau de tehnicieni.
 


Sondaje

Fantanile arteziene sunt doar de decor?
 

Vizitatori Online

Avem 2 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com